• Ski de Tura si Freeride in Romania
  Ski de Tura si Freeride in Romania
  Insoteste-ne in urmatoarea aventura in powder
 • Pe urmele pastorilor din Carpati!
  Pe urmele pastorilor din Carpati!
  Ture si drumetii frumoase pentru fiecare
 • River Rafting in Romania
  River Rafting in Romania
  Doza ta de adrenalina!
 • Ride Wild in Carpati
  Ride Wild in Carpati
  Cele mai faine trackuri MTB potrivite stilului tau de dat

Guided Tours - aventura incepe aici!

Bine ati venit pe situl Guided Tours, agentia full-service pentru activitati de aventura in Romania!

Avem cate ceva pentru fiecare dintre voi, de la excursii de neuitat in salbaticia Carpatilor pana la ture de oras. Si nu ne rezumam la asta. Spune-ne ce iti doresti, iar noi facem lucrurile sa se intample. Bataile de cap si problemele legate de transferul spre sau de la aeroport, identificarea celor mai faine locatii de drumetie sau gasirea operatorului potrivit pentru planurile tale, toata nebunia legata de logistica si echipament este acum la timpul trecut.

Echipa noastra este entuziasta si energica, si fiecare dintre membrii sai are ani de experienta in lucrul cu grupuri mai mari sau mai mici in activitati de aventura si outdoor sau excursii. In portofoliul nostru de activitati vei descoperi escalada si boulderingul, catararea in trasee de mai multe lungimi de coarda si alpinismul, mountainbike, drumetii si ture de trekking, rafting si canyoning, ski de tura si snowboard off-piste, freeride si workhopuri de salvare din avalansa, catarare pe gheata, tabere si ture de orase, trail-running si evenimente team-building pentru companii.

Clientii nostri ne devin prieteni, iar asta e foarte important pentru noi.

Detalii
Atelier de initiere in escalada

Atelier de initiere in escalada

Perioada: 01 Apr, 2016 - 01 Oct, 2016

Atunci cand ne gandim la escalada ne imaginam imediat pereti inalti de stanca, sfidand cerul si povestile faimoase despre fetele nordice din vremurile de inceput ale alpinismului. Insa totul are un inceput, asa ca poti incerca un workshop de escalada organizat de Guided Tours Romania! Vei invata o gramada de lucruri faine despre echipamentul de alpinism, despre noduri si despre cum sa te cateri in siguranta si, nu in ultimul rand, despre cum sa incepi o frumoasa experienta montana. Daca te-am convins suna-ne sau trimite-ne un mesaj!

Detalii
Tura MTB pe taramul zeilor - Transilvania

Tura MTB pe taramul zeilor - Transilvania

Perioada: 01 Apr, 2015 - 31 Oct, 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque porta rutrum iaculis. Curabitur tempor mauris leo, non imperdiet magna pharetra rutrum. Sed eget lobortis dui. Mauris vitae pellentesque felis. Some more text here which is hidden now.

Detalii
Nume tura aici, se poate intinde pe doua randuri daca este cazul

Nume tura aici, se poate intinde pe doua randuri daca este cazul

Perioada: 01 Mar, 2015 - 01 Noi, 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis accumsan, dolor at facilisis dictum, odio eros ultrices sem, vitae porttitor diam lorem et urna. Duis non commodo felis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Detalii

Ultimele articole din blogul Guided Tours Romania

Nimic mai mult, nimic mai putin. doar lucruri care ne preocupa. Aici veti gasi informatii proaspete despre turele noastre, despre clienti, despre prieteni, si mai ales despre pasiunea noastra pentru AVENTURA!

Curs de initiere in ski de tura - Sinaia - 16-17 Decembrie 2017

Curs de initiere in ski de tura - Sinaia - 16-17 Decembrie 2017

08 Noi, 2017

Guided Tours Romania, in colaborare cu magazinul partener ABSOLUT OUTDOOR, te invita sa te initiezi in tainele schiului de tura intr-o prima intalnire ce va avea loc la Sinaia, in perioada 16-17 Decembrie 2017. Acest curs se adreseaza celor care doresc sa descopere secretele acestui frumos sport, care imbina armonios atat partea de urcare, cat si de cea de coborare, si care constituie o alternativa frumoasa pe perioada sezonului rece pentru cei care indragesc alergarea montana si activitatile in aer liber.

Detalii
Cursuri de ski de tura si freeride off-piste

Cursuri de ski de tura si freeride off-piste

01 Noi, 2017

In sezonul 2017-2018 vom organiza mai multe evenimente de week-end dedicate schiului de tura, care vor cuprinde ateliere de salvare din avalansa, tehnici de urcare si de coborare pe schiuri de tura, vom discuta despre alegerea optima a echipamentului si despre planificarea turelor, si vei afla tips & tricks despre acest frumos sport de la ghizii montani din echipa Guided Tours Romania, ghizi cu vasta experienta pe munte, atestati de Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR).

Detalii
Tabere de vara pentru copii in Bucegi si Piatra Craiului

Tabere de vara pentru copii in Bucegi si Piatra Craiului

08 Mai, 2017

De anul acesta schimbăm puțin formatul taberelor de vară. Ne concentrăm mai mult pe obiective clare care îi vor ajuta pe copii nu doar pe munte, ci și în diverse situații de viață. Taberele vor fi mai scurte și mai concentrate în activități, ”cazarea” se va face la cort, iar activitățile se vor face în cadrul unui circuit itinerant.

Detalii

Abonati-va la newsletter