Blog

  • Home
  • Blog
  • Cursuri de ski de tura si freeride off-piste
Cursuri de ski de tura si freeride off-piste

Cursuri de ski de tura si freeride off-piste

01 Noi, 2017

Daca pasiunea ta este schiul de tura sau freeride touring si ti-ai dorit mereu sa evadezi de pe partiile aglomerate si sa deprinzi sau sa iti perfectionezi tehnica de ski de tura, atunci te invitam la cursurile organizate de Guided Tours Romania!

In sezonul 2017-2018 vom organiza mai multe evenimente de week-end dedicate schiului de tura, care vor cuprinde ateliere de salvare din avalansa, tehnici de urcare si de coborare pe schiuri de tura, vom discuta despre alegerea optima a echipamentului si despre planificarea turelor, si vei afla tips & tricks despre acest frumos sport de la ghizii montani din echipa Guided Tours Romania, ghizi cu vasta experienta pe munte, atestati de Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR).

Cursurile de ski de tura vor sustinute in week-end, iar dificultatea lor va fi adaptata cu nivelul participantilor la tura. Prima intalnire este dedicata incepatorilor in schiul de tura, urmatoarele doua se adreseaza schiorilor de tura de nivel intermediar, iar urmatoarele sunt personalizate pentru schiorii cu experienta. Participand la atelierele noastre de ski de tura veti avea posibilitatea sa dobanditi cunostinte specifice si sa va imbunatatiti tehnica de ski de tura, indrumati de catre instructorii nostri cu experienta, ghizi montani atestati AGMR.

Va propunem urmatorul calendar pentru cursurile de ski de tura:

16 -17 Decembrie 2017 : Curs de initiere in ski de tura - Sinaia

19 -20 Ianuarie 2018: Curs de perfectionare in ski de tura si freeride - Sinaia (Padina)

16 - 18 Februarie 2018: Curs de perfectionare in ski de tura si freeride -Balea Lac

3 - 4 Martie 2018: Curs de ski de tura si freeride pentru schiori avansati -Balea Lac

Martie 2018 (data exacta urmeaza sa fie stabilita curand): Curs de ski de tura si freeride pentru schiori avansati - masivul Monterosa, Italia

Guided Tours Romania organizeaza cursuri de ski de tura si freeride si la date flexibile, inclusiv in alte zone montane, in functie de solicitarile primite (minim 6 persoane in grup). Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

INFO: +40 744 341 265 | contact@absolutoutdoor.ro

Participantii la cursurile Guided Tours Romania beneficiaza de reduceri la achizitia de echipament de pe situl partener ABSOLUT OUTDOOR.


Articole din blog

Curs de initiere in ski de tura - Sinaia - 16-17 Decembrie 2017

Curs de initiere in ski de tura - Sinaia - 16-17 Decembrie 2017

08 Noi, 2017

Guided Tours Romania, in colaborare cu magazinul partener ABSOLUT OUTDOOR, te invita sa te initiezi in tainele schiului de tura intr-o prima intalnire ce va avea loc la Sinaia, in perioada 16-17 Decembrie 2017. Acest curs se adreseaza celor care doresc sa descopere secretele acestui frumos sport, care imbina armonios atat partea de urcare, cat si de cea de coborare, si care constituie o alternativa frumoasa pe perioada sezonului rece pentru cei care indragesc alergarea montana si activitatile in aer liber.

Detalii
Tabere de vara pentru copii in Bucegi si Piatra Craiului

Tabere de vara pentru copii in Bucegi si Piatra Craiului

08 Mai, 2017

De anul acesta schimbăm puțin formatul taberelor de vară. Ne concentrăm mai mult pe obiective clare care îi vor ajuta pe copii nu doar pe munte, ci și în diverse situații de viață. Taberele vor fi mai scurte și mai concentrate în activități, ”cazarea” se va face la cort, iar activitățile se vor face în cadrul unui circuit itinerant.

Detalii
Ghizii Guided Tours Romania - instructori in cadrul modulului de iarna AGMR

Ghizii Guided Tours Romania - instructori in cadrul modulului de iarna AGMR

24 Apr, 2017

Fiecare modul din cadrul cursurilor AGMR (Asociatia Ghizilor Montani din Romania) este sustinut de catre ghizi montani - instructori, oameni cu o vasta experienta montana si cu pregatire tehnica pe masura. Ghizii Guided Tours Romania au participat ca instructori in cadrul modulelor de iarna ale AGMR, preluand atelierele de ski de tura si salvare din avalansa.

Detalii

Abonati-va la newsletter